Wat doen we

Afvalbeheer

Elk type afval vraagt haar eigen specifieke proces. Een proces met typische eigenschappen. Dat niet iedereen alle afvalstromen kan beheersen is een evidentie. Daarom heeft  ACP zich gespecialiseerd in het inzamelen, sorteren, recycleren en verwerken van gevaarlijk en industrieel afval.

Omdat wij van mening zijn dat enkel via een doorgedreven specialisatie een gedegen professioneel advies en ondersteuning kan gegeven worden aan onze klanten en dit tegen de beste prijs.

ACP beheert het gevaarlijk afval van zowel grote industriële bedrijven, kmo's, overheden als instellingen. Ook bij complexe afvalstromen staan wij voor u klaar met advies op maat.

Daarom noemen wij ons met trots: “Specialisten in gevaarlijk en industrieel afval”.

 

Advies

Integraal afvalbeheer gaat verder dan alleen maar het inzamelen en verwerken van uw afval. Het omvat ook de analyse van uw afval, het advies om uw afval te reduceren, de logistiek die bij dit alles komt kijken en de administratieve organisatie eromheen.
Op die manier nemen wij het total waste management van u over en kunt u zich concentreren op úw specialiteit.

Wilt u meer weten over total waste management? Neem dan contact op met ons.

Wist u dat …
85% van de Belgische bedrijven niet goed georganiseerd zijn op het vlak van afvalbeheer en –verwerking? Met enkele, relatief eenvoudige, ingrepen kunnen vaak 15% tot soms 45% van de kosten bespaard worden.